Theaterquiz DeLaMar
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

DeLaMar Theater gaat wegens succes door met Theaterquiz


Op 20 oktober en 17 november organiseert het DeLaMar Theater opnieuw de DeLaMar Theaterquiz, een gezellige en competitieve avond in theatersferen. Na het grote succes van de vorige edities zal Grand Café DeLaMar nog tweemaal het decor zijn van de strijd om wie het meeste weet over theater én de breedste algemene kennis heeft. Vragen als ‘Welke populaire musical heeft als openingsscène een veiling?’  en ‘Wat is de Nederlandse naam van schoolhoofd “Mrs. Trunchbull” uit Roald Dahls kinderboek Matilda?’ komen voorbij.


In teams van 3, 4 of 5 personen worden vragen beantwoord in verschillende rondes, met in elke ronde vragen over theater. Hiernaast wordt natuurlijk ook naar feiten over actualiteit, topografie en wetenschap gevraagd. Tussendoor worden de oren en ogen getest met twee speciale rondes: de muziekronde (met musicalmuziek) en een fotoronde.


Xander van Vledder
Acteur Xander van Vledder presenteert de DeLaMar Theaterquiz. In het theater was hij onder meer te zien bij het Nationale Toneel in stukken als As You Like It, Emilia Galotti en Het verjaardagsfeest. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn rol in de hitmusical Soldaat van Oranje en rollen in televisieseries als Feuten, Freddy, Leven in de Brouwerij, Van Gogh; Een huis voor Vincent en Ramses. Deze zomer was Xander te zien in de DeLaMar-zomerkomedie Bedscènes.


Programma
Vanaf 20.15 is het publiek welkom in Grand Café DeLaMar, zodat de teams alvast de tactiek door kunnen spreken en eventueel gezamenlijk een hapje kunnen eten. De quiz begint om 20.30 uur en zal rond 22.30 uur afgelopen zijn.


Reserveren
De DeLaMar Theaterquiz vindt plaats op maandag 20 oktober en maandag 17 november. Reserveren is noodzakelijk in verband met beperkte beschikbaarheid. Reserveren kan online via delamar.nl/quiz of door te bellen met 0900 — 33 52 627 (€ 1 per gesprek). De toegang kost € 5 en is inclusief een consumptie.